KEDVENCEK - munkatársak, szilászok, ötlettárasok kedvenc ötletei

Forrás: Mekdsz Ötlettár (www.mekdsz.hu/otlettar)

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A SOK ÖTLET KÖZÖTT... Itt szeretnénk kiemelni azokat, amelyek valamilyen szempontból a kedvenceink közé tartoznak. Ha szeretnél ajánlani te is, megteheted, csak írj nekünk.


Megbeszélések híján, hetek, hónapok, sőt akár évek telhetnek el, anélkül hogy érdemben tovább haladnának a dolgok. A hatékony megbeszélések tartása azonban nem mindig egyszerű. A megbeszélés könnyen válhat időpocsékolássá is, ha a megbeszélés vezetője nincs tisztában néhány alapvető elvvel. Épp ezért a megbeszélések tartásának mikéntjéről szól ez a link. Mert hát lehet jól is, meg rosszul is „megbeszélni”. Érdemes átolvasni és átgondolni a javaslatokat - most, meg valamikor később, újra.

Ha szeretnél széles látókörű lenni, olyan, akinek sok jó ötlete van, bölcsen tud dönteni, itt néhány hasznos tippet találsz ehhez.

Sokat gondolkodunk azon, vezetők, hogy hogyan lehetne lelki értelemben minél jobb a diákkörünk? Hogyan kerülhetnének közelebb Istenhez a diákkörösök? Van egy nagyszerű lehetőség, mellyel kevés diákkör él: sok-sok remek keresztény könyv van. Csak épp valahogy rá kellene vezetni a diákkörösöket arra, hogy olvassanak... Ehhez tudni kellene, hogy mit is érdemes ajánlani és hogyan... Az Olvasnivaló rovat Könyv Olvaső Program részében megtaláljátok, hogy miért és hogyan érdemes diákkörös kiskönyvtárat (vagy valami hasonlót) létesíteni, mitől függ a sikere vagy bukása... Ha megbíztok ezzel egy diákköröst, széleskörű útmutatást kap.

A címlap

Egy plakát, szórólap elkészítéséhez két dolog kell: kreativitás és egy program ismerete. Hacsak nem vagy profi Photoshop-os, akkor a Word-öt ajánljuk a plakát elkészítéséhez. Miért? (1) csomó olyan dolgot tud, amivel színvonalas dolgokat lehet készíteni, (2) egyszerű, könnyen kezelhető, mindenki ismeri legalább egy kicsit, (3) minden gépen ott van, (4) magyar nyelvű, (5) könnyen tanulható, (5) mások is fel tudják használni a kész plakátot. Épp ezért összeállítottunk egy több mint 20 oldalas kis word anyagot! (A Wordsuli letöltéséhez kattints ide:WORD SULI ITT LETÖLTHETŐ)


Vissza a Kezdőlapra

Személyes eszközök